Velkommen til GEUS’ nye hjemmeside

07-05-2018

Vi har glædet os til at præsentere GEUS’ nye hjemmeside, og vi håber, I bliver glade for forandringerne.

Geus.dk er blevet relanceret i et nyt system med både nyt design, ny struktur og nyt indhold med fokus på brugernes behov og oplevelser. Samtidig optimerer geus.dk sig nu til visning på mobiltelefoner og tablets.

Vi relancerer ligeledes GEUS’ nyhedsbrev, og I kan abonnere på det ved at tilmelde jer her, hvis I vil modtage en månedlig e-mail med nyheder, arrangementer og ledige stillinger.

Gå på opdagelse på geus.dk

I kan få et overblik over GEUS’ organisation her, og I finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere i telefonbogen. Se også vores ledige stillinger.

Under Udforsk geologien er der populærvidenskabelig formidling om emner som geologiske naturperler, klimaforandringer, grundvand og jordskælv, der bl.a. kan bruges i undervisning.

Resten af geus.dk er målrettet professionelle, der bl.a. kan blive klogere på GEUS’ forskning og rådgivning inden for energi, mineralske råstoffer, vandressourcer, natur og klima.

Se også nærmere på, hvad vi tilbyder under Produkter, ydelser og faciliteter, hvor I bl.a. får adgang til vores data og kort.

Send os gerne kommentarer

Vi gør selvfølgelig hvad vi kan for, at overgangen til det nye geus.dk forløber uden knaster. Men hvis I skulle opleve problemer eller opdage fejl, så giv os endelig besked på webteam@geus.dk. I er også velkomne til at sende os kommentarer, forslag og spørgsmål.

Arbejdet med geus.dk er ikke slut endnu, og vi udvikler fortsat sitet for at sikre jer besøgende den bedst mulige oplevelse og adgang til det I efterspørger. Bl.a. vil alle GEUS’ rapporter og videnskabelige publikationer blive tilgængelige. 

 

God fornøjelse på det nye geus.dk!

Maria Munk Jensen
Digital redaktør
Presse og Kommunikation