Stort velkommen til GEUS' nye direktør

10-05-2016

GEUS fik ny direktør Flemming Larsen den 1. april 2016, og det blev fejret ved en reception i dag på Geocenter Danmark i København, hvor energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt ønskede den nye direktør tillykke.

Der var fyldt op i den store kantine i Geocenter København, da GEUS' nye direktør Flemming Larsen i eftermiddags havde inviteret til reception for at markere sin tiltrædelse.

Det er en erfaren geolog og leder, der blev fejret og mange kolleger og samarbejdspartnere var mødt frem.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt ønskede Flemming Larsen tillykke og roste samtidig GEUS for at besidde store mængder specialiseret viden og dybdegående kendskab til fagområder, som højst sandsynligt vil komme i stigende kurs i de kommende år.

Flemming Larsen, 58 år, er uddannet cand.scient. i geologi. Han startede i 1986 sin karriere på GEUS, var fra 1988 til 2007 ansat dels i den rådgivende branche og dels på DTU og vendte i 2007 tilbage til GEUS. Fra 2012 og frem til sin udnævnelse som direktør har Flemming Larsen været statsgeolog på GEUS.

Kontakt:
Direktør Flemming Larsen, GEUS
Tlf.: 91 33 34 01
E-mail: flar@geus.dk

Fra venstre Lars Chr. Lilleholt, Flemming Larsen og Minik Rosing

Fra venstre energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, direktør Flemming Larsen og professor Minik Rosing bestyrelsesformand for GEUS.
Forstør foto