Geologiforedrag trak fuldt hus på Landbiblioteket i Nuuk

25-09-2015

Rigtig mange geologiinteresserede brugte onsdag aften på at høre om Grønlands og Nuuk-områdets geologi på Landsbiblioteket.

Knap 100 videbegærlige tilhørere mødte op på Landbiblioteket i Nuuk onsdag aften den 23. september for at høre geolog Majken D. Poulsen fra GEUS fortælle om Grønlands og Nuuk-områdets geologi. Så der var fuldt hus af mennesker i alle aldre. Efter foredraget var der mulighed for at tale med Majken om sine egne geologiske fund, og det var der mange, der benyttede sig af.

Interessen for geologi og råstoffer var stor, og der var flere som udtrykte ønske om en mere permanent udstilling i Nuuk, som fortæller om landets spændende og lange geologiske historier og råstofferne, som er til stede.

"Det var stor fornøjelse, at optræde for et så videbegærligt publikum og se og tale med tre generationer, som alle er interesserede i sten. GEUS står klar med viden og materialer til en permanent udstilling om geologi og råstoffer, hvis der kan skaffes lokaler og penge til det," siger Majken D. Poulsen.

Kontakt:
Geolog Majken Djurhuus Poulsen, GEUS
Tlf: +299 36 12 21
Mobil: +299 56 23 51
E-mail: madp@geus.dk

Der var fuldt hus til geologiforedraget

Der var fuldt hus til geologiforedraget på Landsbiblioteket.

Tre steninteresserede generationer var mødt op

Tre steninteresserede generationer var mødt op for at lære om geologi.

Majken D. Poulsen fra GEUS hjalp til med at få bestemt stenene.

Majken D. Poulsen fra GEUS (i midten), hjalp til med at få bestemt stenene.