GEUS deltager i PDAC 2013 udstillingen i Toronto

27-02-2013

Råstofstyrelsen i Nuuk og GEUS driver en stand og afholder en særlig Greenland Day ved den store mine- og mineralmesse - PDAC i marts 2013 i Toronto

Som i tidligere år vil GEUS også deltage i dette års store udstilling PDAC (Prospectors and Developers Association of Canada International Convention and Trade Show). Udstillingen finder sted i Toronto, Canada, fra den 3. - 6. marts. Sammen med Råstofstyrelsen i Nuuk vil GEUS præsentere nyheder om mulighederne inden for Grønlands mineralske råstoffer.

Grønland har en stand på PDAC, og der gennemføres en særlig Greenland Day med præsentationer om Grønlands mineralske råstoffer. Derudover vil der være en præsentation af nye data fra den regionale geofysiske kortlægning som blev gennemført i Sydøstgrønland i 2012. Adskillige geologer fra GEUS deltager, og de ser frem til nogle travle dage med mange interessante spørgsmål om mulighederne for at investere i efterforskning af Grønlands råstoffer.

GEUS deltager også i en 2-dages workshop organiseret af European Ore Deposits Initiative (EODI) som vil fokusere på råstofpotentialet i de store metallogenetiske bælter i Europa, inklusiv Grønland.

I anledning af PDAC 2013 er der udkommet nye numre af Geology and Ore, Fact Sheet og Minex:

Airborne geophysical data from Greenland. Geology and Ore, no. 22, 2013
www.geus.dk/minex/geology_ore-dk.htm

Airborne geophysical surveys i Greenland. Fact Sheet 27
www.geus.dk/minex/fact_sheets-dk.htm

Minex. Greenland Mineral Exploration Newsletter no. 43, 2013-02-27
www.geus.dk/minex/minex-dk.htm

Kontakt:
Lars Lund Sørensen
Tlf.: 38 14 22 71
E-mail: lls@geus.dk

Forsiden af Geology and Ore

Nyt nummer af magasinet Geology and Ore om geofysiske data i Grønland