Læring om geologi

Find inspiration til din undervisning, test dig med en quiz og et e-læringsprogram eller læs vores populærvidenskabelige blad Geoviden.

Geoviden

Geoviden er et populærvidenskabeligt blad, der udgives af Geocenter Danmark og udkommer fire gange om året. Bladet henvender sig til dig, der underviser i geologi og geografi og til dig, der på anden måde er interesseret i naturen og menneskers udnyttelse af Jorden.

GeoScience

GeoScience er en inspirationsbog til gymnasiet i fagene geovidenskab og naturgeografi. Du kan frit downloade bogen i sin fulde format og du kan hente kapitlerne enkeltvis.

Isskolen

Isskolen er et e-læringsprogram om Grønlands indlandsis for folkeskolens 4-7 klasse.

Jordskælv og pladetektonik

Når jorden skælver hedder e-læringsprogrammet, der tager dig med på en rejse gennem generel teori om jordskælv og pladetektonik og konkret viden om nogle af de største jordskælvskatastrofer i de senere år. Programmet henvender sig til elever i 7.-10. klasse.

Viden om

Viden om præsenterer dig for en række af GEUS' udvalgte geologiske emner, og giver dig materiale og letforståelig tekst, illustrationer og quizzer, som er lige til at bruge i din undervisning.

Bøger

Bøgerne er skrevet i et letlæseligt sprog med masser af farverige billeder, illustrationer og kort.