Persondatapolitik for abonnenter på GEUS' nyhedsbreve

Læs hvordan GEUS behandler de persondata, du afgiver, når du ønsker at abonnere på GEUS' nyhedsbreve.

Når du tilmelder dig GEUS’ nyhedsbrev, registreres din e-mail. 

Ved accept af denne erklæring giver du samtykke til, at GEUS indsamler og behandler oplysninger om dig med henblik på at kunne udsende nyhedsbreve fra geus.dk til dig som abonnent. Vi behandler almindelige personoplysninger, som i dette tilfælde er din e-mailadresse. 

Opbevaring af personoplysninger

Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt hos GEUS’ nyhedsbrevsleverandør Apsis, som GEUS har indgået en databehandleraftale med. 

Enkelte medarbejdere i GEUS har adgang til en liste over abonnenter, og ved hjælp af disse oplysninger holder GEUS sig løbende orienteret om omfanget og arten af abonnenter.

Oplysningerne om de enkelte abonnenter videregives ikke, og oplysningerne slettes, hvis du opsiger dit abonnement.

Hvis GEUS ikke modtager din accept af denne erklæring, kan GEUS ikke imødegå dit ønske om at abonnere på nyhedsbrevet.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig på GEUS via hjemmesiden, skal du rette henvendelse på webteam@geus.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, at få dine oplysninger slettet, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

GEUS er dataansvarlige

GEUS er ansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor. 

Øster Voldgade 10
1350 København K
E-mail: geus@geus.dk
Telefon: 38142000

Retten til at trække dit samtykke tilbage

Du kan til enhver tid vælge at trække dette samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i de nyhedsbreve, du modtager fra GEUS. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på webteam@geus.dk

Accept

Jeg bekræfter ved min accept af denne erklæring, at jeg er indforstået med de angivne vilkår, herunder at GEUS behandler de nævnte personoplysninger om mig, og at oplysningerne kan videregives til de nævnte modtagere.

Læs mere

Læs mere om GEUS' privatlivspolitik, DPO mm. her.

Sidst opdateret den 11. november 2019

Mette Buck Jensen

Presse- og kommunikationschef
Presse og Kommunikation
Telefon: 61666159