Persondatapolitik for abonnenter på Geoviden

Læs hvordan vi behandler de persondata, du afgiver, når du ønsker at abonnere på Geoviden.

Sidst opdateret den 11. juni 2018

 

Når du tilmelder dig Geoviden, registreres dine oplysninger.

Ved accept af denne erklæring giver du samtykke til, at GEUS indsamler og behandler oplysninger om dig med henblik på at kunne sende Geoviden til dig via post. 

Vi behandler følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Stilling
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

 

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt i Geocentrets database.

Enkelte medarbejdere i GEUS har adgang til en liste over abonnenter, og ved hjælp af disse oplysninger holder GEUS sig løbende orienteret om omfanget og arten af abonnenter.

GEUS videregiver oplysninger om de enkelte abonnenter til vores trykkeri, med hvem GEUS har en databehandleraftale med. Herudover videregives oplysningerne, når vi afsender Geoviden via post. Oplysningerne slettes, hvis du opsiger dit abonnement.

Hvis GEUS ikke modtager din accept af denne erklæring, kan GEUS ikke imødegå dit ønske om at abonnere på Geoviden.

 

KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig via Geocentrets hjemmeside, skal du rette henvendelse til os på geoviden@geus.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, at få dine oplysninger slettet, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

 

GEUS ER DATAANSVARLIGE

GEUS er ansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor. 

Øster Voldgade 10
1350 København K
E-mail: geus@geus.dk
Telefon: 38142000

 

RETTEN TIL AT TRÆKKE DIT SAMTYKKE TILBAGE

Du kan til enhver tid vælge at trække dette samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at skrive ”Afmeld” i nederste felt under eventuelt. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på geoviden@geus.dk

 

ACCEPT

Jeg bekræfter ved min accept af denne erklæring, at jeg er indforstået med de angivne vilkår, herunder at GEUS behandler de nævnte personoplysninger om mig, og at oplysningerne kan videregives til de nævnte modtagere.

Kontakt Geoviden

Mette Buck Jensen

Presse- og kommunikationschef
Presse og Kommunikation
Telefon: 61666159