GEUS inviterer til 50 års grundvandsjubilæum for VAP og GRUMO

Publiceret 07-11-2019
Nyhed

Kom med når GEUS fejrer jubilæerne for Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvand (VAP) og Den Nationale Grundvandsovervågning (GRUMO).

50 års jubilæum

I år markerer en vigtig milepæl for overvågningen af og forskningen i Danmarks grundvand. Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvand (VAP) har 20 års jubilæum og Den Nationale Grundvandsovervågning (GRUMO) har 30 års jubilæum. Tilsammen giver det et flot 50 års jubilæum – og det vil vi gerne fejre med et jubilæumsevent for alle fagligt interesserede.

Jubilæet fejres d. 16. januar 2020 kl 10.00-16.00 med efterfølgende reception hos GEUS i København på Øster Voldgade 10, hvor vi stiller skarpt på fortiden, nutiden og ikke mindst fremtiden inden for grundvandsområdet. Der vil være oplæg fra bl.a. Danva, SEGES, Regionerne, Miljøstyrelsen og GEUS, faglige diskussioner og mulighed for at netværke på tværs af fag og brancher.

Der er et begrænset antal pladser til eventet, så tilmeld dig allerede nu  - det er først til mølle. 

Deltagelsen er gratis, og vi sørger for god forplejning gennem hele dagen.

Vi er ved at lægge sidste hånd på programmet, som snarest muligt bliver offentliggjort på vores hjemmeside og sendt via mail til dem, der har tilmeldt sig via tilmeldingsblanketten.

Vi glæder os til at se jer!

Claus Kjøller

Statsgeolog
Geokemi
Telefon: 51728202

Ditte Dyrby

Kommunikationsmedarbejder
Presse og Kommunikation
Telefon: 91333442