Persondatapolitik ved indberetning af jordskælv

Læs hvordan GEUS behandler de persondata, du indberetter, når du har oplevet et jordskælv.

                                                                                                                                       Sidst opdateret den 6. juni 2018

 

Når du indberetter et jordskælv på geus.dk, registreres dine oplysninger.  

Ved accept af denne erklæring giver du samtykke til, at GEUS indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig med henblik på at kunne lave analyser og forskning omkring jordskælv i og omkring Danmark og Grønland.

Vi behandler følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mail
  • Lokation for hændelsen
  • Dato for hændelsen
  • Opfattelse af hændelsen  


Dine oplysninger vil af GEUS’ seismologer blive lagt ind på en intensitetsskala (se f.eks. ”Intensity” i figur 4), og bruges i anonymiseret form.

Opbevaring af personoplysninger

Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt hos GEUS’ hjemmesideudbyder Berú, som GEUS har indgået en databehandleraftale med, samt i en mappestruktur på GEUS’ interne filsystem. 

Enkelte medarbejdere i GEUS har adgang til oplysningerne, og de videregives ikke til tredjepart.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig på GEUS via hjemmesiden, skal du rette henvendelse på seismologi@geus.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, at få dine oplysninger slettet, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

GEUS er dataansvarlige

GEUS er ansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor. 

Øster Voldgade 10
1350 København K
E-mail: geus@geus.dk
Telefon: 38142000

Retten til at trække dit samtykke tilbage

Du kan til enhver tid vælge at trække dette samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på webteam@geus.dk

Accept

Jeg bekræfter ved min accept af denne erklæring, at jeg er indforstået med de angivne vilkår, herunder at GEUS behandler de nævnte personoplysninger om mig, og at oplysningerne kan videregives til de nævnte modtagere.

Mette Buck Jensen

Presse- og kommunikationschef
Presse og Kommunikation
Telefon: 61666159