Nyheder fra GEUS

Tilbage

9. maj 2017

Velbesøgt indvielse i af maringeologernes nye lokaler i Aarhus

*
Maringeologisk Afdeling er flyttet ind på Aarhus Universitets campus på adressen: C.F. Møllers Allé 8, Bygning 1110, 8000 Aarhus C.
Maringeologisk Afdeling ved GEUS er flyttet ind på Aarhus Universitets campus

Den 4. maj 2017 indviede maringeologerne ved De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) de nye lokaler på Aarhus Universitet (AU). Indflytningen blev fejret af GEUS og Institut for Geoscience ved AU i fælleskab med afholdelse af et velbesøgt maringeologisk symposium og en efterfølgende reception.

Den røde snor blev klippet i de nye lokaler af viceinstitutleder og professor Jan Piotrowski fra Institut for Geoscience og lederen af Maringeologisk Afdeling statsgeolog Jørn Bo Jensen.

Se programmet for det maringeologiske symposium
www.geus.dk/cgi-bin/webbasen_arrangementer.pl?id=1493053508&cgifunction=form

Kontakt:
Statsgeolog Jørn Bo Jensen, GEUS
Tlf: 91 33 38 25
E-mail: jbj@geus.dk*
Et velbesøgt maringeologisk symposium var med til at markere, at maringeologerne ved GEUS er flyttet ind i lejede lokaler på Aarhus Universitet.
Foto i større udgave

* Viceinstitutleder og professor Jan Piotrowski fra Institut for Geoscience ved Aarhus Universitet klippede den røde snor i GEUS' nye lokaler sammen med lederen af Maringeologisk Afdeling statsgeolog Jørn Bo Jensen (til højre).
Foto i større udgaveStartside