Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Serviceydelser > Databanker og formidling > Olie og gas data > Grønland - Data Køb og Søg

Grønland - Data Køb og Søg

Grønland Geologiske Undersøgelse (GGU og fra 1996 GEUS) har været databank for olie og gas relaterede data indsamlet i Grønland indtil aftalen om oprettelsen af Råstofforvaltningen for Grønland i 1998.
GEUS sælger data fra frigivne grønlandske vurderings- og efterforskningsboringer.
GEUS sælger 2D seismiske data fra Grønland.
-
En aftale med Hjemmestyret og efterfølgende med Grønlands Selvstyre i hhv. 1999 og 2008 betød at GEUS varetog databank funktionen indtil udgangen af 2014.

En kopi af alle afleverede data fra olie og gas efterforskningen i Grønland i perioden fra 1970 til og med 2014 er tilgængelig og kan købes hos GEUS - såfremt data er frigivet. Data frigives typisk 5 år eller 10 år efter data er tilgængelige.

Grupperabat
Hvis data skal indgå i en database der er fælles for fx. en gruppe af selskaber i en licens, skal hvert selskab købe en kopi. Selskaberne kan herefter frit bruge data i andre projekter, såfremt GEUS’ leveringsbetingelser overholdes. Der udstedes kun en samlet faktura.
Der kan opnås grupperabat på GEUS’ data – dog ikke på fx GIS studier.
  • Første selskab betaler 100%
  • Andet selskab betaler 70% (af den fulde pris)
  • Tredje og efterfølgende selskaber betaler 45% (af den fulde pris)
Alle listede priser er uden moms.

Alle data der sælges forbliver GEUS ejendom. Køberen har ikke ret til at kopiere, offentliggøre, videresælge eller udlåne data, der er købt af GEUS. For yderligere information se: GEUS_Leveringsbetingelser_Version_20_08_2014.pdf

For information vedrørende lovgivning, regler og licenser – Kontakt Grønlands Selvstyres hjemmeside: https://www.govmin.gl/petroleum.

For yderligere information kontakt venligst:
Geologisk Datacenter - Undergrundsarkivet
e-mail: info-data@geus.dk

 

 Relevante links

 
Grønland - Data Køb og Søg