Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Publikationer > Publikationskataloger > Catalogue of Survey publications on Greenland

Catalogue of Survey publications on Greenland

Komplet liste af geovidenskabelige publikationer om Grønland, publiceret af Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse (GEUS) og det tidligere Grønlands Geologiske Undersøgelse (GGU).

Det engelsksprogede katalog indeholder en liste af geovidenskabelige publikationer om Grønland, som er publiceret af De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) og det tidligere Grønlands Geologiske Undersøgelse (GGU). 

Bestillings- og betalingsmåder

Kataloget omfatter også en oversigt over tilgængelige geologiske og geofysiske kort og grafisk service fx geokemiske, topografiske, bathymetriske og satellitkort i forskellige skalaer. Desuden indeholder kataloget en oversigt over alle typer data, som er tilgængelige fra GEUS fx: databaser; kort-, prøve- og borekernearkiver; bibliografisk og biblioteks faciliteter omfatter upublicerede kort og rapporter fra GEUS´ egne aktiviteter og fra mineindustrien.
Kataloget indeholder et indeks til udvalgte emner så som Glaciology and hydropower, Kimberlites/diatremes, Mineralisations, Offshore geophysics, onshore geophysics, Palaeontology and stratigraphy, Prospecting, Quarternary and permafrost, Sedimentary and petroleum geology, og et forfatter/projekt indeks.

Kataloget opdateres en gang om året.

Catalogue of Survey publications on Greenland, der er gratis, kan hjemtages (downloades) eller bestilles i trykt udgave.

"Catalogue of Survey publications on Greenland" (Oktober 2013)
cat-publ-greenland_10_13.pdf (~ 2,9 Mb) Kræver en pdf-læser, Acrobat GSview eller lignende

Send venligst et eksemplar af "Catalogue of Survey publications on Greenland"
Catalogue of Survey publications on Greenland