Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Data og kort > JUPITER databasen > Udviklere

For udviklere

Web services til læsning og opdatering af Jupiter findes i to udgaver, en til test (der kører på en test database) og en til produktion

Web services

For at bruge vores test og produktions web services til opdatering skal du være oprettet som bruger i Miljøportalens brugerstyringssystem.

Produktions web services Test web services

Dokumentation af web services

Beskriver de klasser og funktioner som Jupiter Web Services er bygget op omkring. Indeholder beskrivelse af alle kald med argumenter og returtyper.

JavaDoc for grundvands web service
JavaDoc for læse web services
JavaDoc for opdaterings web services

WMS & WFS-tjenester:

GEUS har udviklet WMS og WFS-tjenester for drikkevand samt boringer og vandforsyningsanlæg fra Jupiter-basen. WMS-udtrækket for boringer er identisk med det interaktive kort på http://data.geus.dk/geusmap/?mapname=jupiter&rightWidth=260#zoom=2&lat=6267083.7124072&lon=526171.94770136&layers=jupiter_boringer_ws - dog uden baggrundskort. Data vises som anonyme prikker indtil man er tættere på end 1:50.000. Ved mindre skala benyttes farvekodning og labels.

Læs mere om GEUS' kortjenester.   

Indberetning af analysedata fra laboratorier

STANDAT-indberetningen er lukket. Fremover skal web servicen, B-boring, benyttes til indberetning. Under afsnittet Web services, øverst på denne side, findes links til web servicens wsdl i henholdsvis test- og produktionsmiljøet.
Liste over stofparametres legale enheder.


For yderligere oplysninger kontakt GEUS v. Martin Hansen.

Udviklere