Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Data og kort > GERDA databasen > Dokumentation > PC GERDA formatet

​PC GERDA formatet

​GERDA - GEofysisk Relationel DAtabase
​PC GERDA formatet er et åbent format udviklet til at udveksle overfladenære geofysiske data. Dette format skal bruges når der indlæses elektriske og elektromagnetiske datatyper til databasen (Wenner, Schlumberger, PACES, MEP, TEM og SkyTEM).

EN PC GERDA database indeholder en delmængde af de data der ligger i den central database.
Sammenlignet med de data der oprindeligt blev indlæst i databasen vil der også være en række aggregerede/beregnede oplysninger om datasættet (f.eks. antal punkter i et profil, og min, max værdier).

PC GERDA databaser kan downloades på Interbase, Firebird og Access formaterne. Der kan være problemer med at downloade på Access formatet da der er begrænsning på hvor store datamængder dette kan rumme.

Her kan du se PC GERDA datamodellen tabeller og kodelister, og her kan et databasediagram der beskriver modellen downloades.

Når nye data skal indlæses i databasen, er det meget vigtigt at følge de gældende navngivningsstandarder for projekt, datasæt, instrumenter o.s.v.

Det er muligt at lagre flere modelversioner (Model Editions) i GERDA databasen. Brugen af Model Editions er beskrevet på siden Brug af Model Editions.

For yderligere information kontakt venligst:
GERDA postkassen, e-mail: gerda@geus.dk.

PC GERDA formatet