Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Kontakt os

Kontaktinformation og CV

​Tast fornavn og/eller efternavn ind på den person du søger

E-mail til GEUS 

Hvis det er første gang du skriver e-mail til GEUS og ikke allerede er i dialog med en medarbejder, anbefaler vi, at du bruger hovedpostkassen: geus@geus.dkKun på den måde er du sikker på at modtage svar, da medarbejderen kan være væk fra GEUS i længere perioder, f.eks. pga. feltarbejde. GEUS’ journal vil så registrere og videresende din henvendelse til den rette person i GEUS. 

 
Modtager du ikke respons på e-post, som er sendt direkte til medarbejderen, send da venligst henvendelsen via GEUS' hovedpostkasse: geus@geus.dk.
 
Du kan også sende sikker e-mail til GEUS 

 
Claus Kjøller
Claus Kjøller
Statsgeolog
Afdeling
Geokemi
Telefon
51728202
Uddannelse

Ph.d. i grundvandsgeokemi
Miljø & Ressourcer DTU, Danmarks Tekniske Universitet, 2001

Civilingeniør (miljø/hydrogeologi)
Institut for Geologi og Geoteknik, Danmarks Tekniske Universitet, 1997

Kompetencer

Faglige kompetencer:

Jeg har stor specialviden om fysisk og kemisk kerneanalyse samt om hydrogeokemiske processer og forståelsen af disse i en hydrogeologisk sammenhæng. Denne viden bruger jeg i min forskning til at skabe utraditionelle løsninger og nye initiativer i de traditionelle funktioner, der er i et kerneanalyse laboratorium.

Ud over denne fokus i min forskning, arbejder jeg periodevist intensivt med petrofysisk orienterede konventionelle (CCAL) og specielle (SCAL) kerneanalyser og rådgivningsopgaver for industrien ¿ både i forbindelse med olie-/gasrelaterede projekter og geotermiprojekter.

Jeg har stor praktisk erfaring med at arbejde med CO2 i laboratoriet ¿ både i forbindelse med CO2-lagring (CCS) og øget olieindvinding (CO2-EOR) og kombinerer dette arbejde med min specialviden om geokemisk modellering (PHREEQC, TOUGHREACT).

Tværgående kompetencer:

Jeg har stor erfaring med ledelse - både drift-, personale- og projekt-ledelse. Dels som følge af min nuværende stilling som laboratorieleder på GEUS, og dels som projektleder på både forskningsprojekter på Danmarks Tekniske Universitet og GEUS og rådgiverprojekter i Rambøll. Min ledelsesstil er ærlig, motiverende og realistisk. Som projektleder har jeg desuden fokus på at løse projektet i en god dialog med kunden, så vi er enige om de fælles mål. Jeg er idémager, men sørger også for, at der bliver rundet af og evalueret. Jeg har desuden sans for økonomistyring og er vant til at have ansvar for store budgetter.

Jeg har stor erfaring med undervisning og formidling af viden mundtligt, skriftligt og visuelt, og er vant til at holde foredrag i større og mindre forsamlinger på både dansk og engelsk. Som formidler er det vigtigt for mig at have målgruppen i fokus.

Projekter
Claus Kjøller