Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Om GEUS > Fakta om GEUS > Evalueringer > 2000-­2007, Evaluering - Vandressourcer

International forskningsevaluering af programområdet Vandressourcer

Ifølge resultatkontrakt 2004-2007 skal GEUS gennemføre internationale forskningsevalueringer af 2 af institutionens programområder. GEUS har i september 2007 gennemført en evaluering af GEUS' forskning og formidling på programområde 2 - Vandressourcer. Evalueringspanelet, der var sammensat af Det Strategiske Forskningsråd, bestod af internationalt anerkendte forskere indenfor områder, der bredt dækker programområde 2's kerneaktiviteter. Evalueringspanelets rapport har været forelagt GEUS' bestyrelse, der udtrykte tilfredshed med rapportens fokuspunkter og tog ekspert panelets rapport til efterretning.

Scientific evaluation of programme area 2, Water resources (2000-2007) at the Geological Survey of Denmark and Greenland (GEUS)

GEUS har i september 2007 gennemført en evaluering af GEUS' forskning og formidling på programområde 2 - Vandressourcer. Evalueringspanelet, der var sammensat af Det Strategiske Forskningsråd, bestod af internationalt anerkendte forskere indenfor områder, der bredt dækker programområde 2´s kerneaktiviteter.

Evalueringspanelets rapport har været forelagt GEUS' bestyrelse, der udtrykte tilfredshed med rapportens fokuspunkter, tog evalueringspanelets rapport til efterretning og besluttede den opfølgende proces.

Klima- og Energiminister Connie Hedegaard har herefter taget evalueringspanelets rapport til efterretning og udtrykt stor tilfredshed med panelets gennemgående opfattelse, at GEUS fremviser højkvalitetsforskning på dette programområde.

Læs hele evalueringsrapporten.

2000-­2007, Evaluering - Vandressourcer