Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Om GEUS > Fakta om GEUS > GEUS servicemål

GEUS servicemål

Via GEUS' hjemmeside har du nem adgang til aktuel og relevant information om GEUS og om geologiske data. Telefonbetjening - Når du ringer til GEUS, modtager du en hurtig og kompetent betjening. Skriftlige henvendelser - Når du skriver eller sender en mail til GEUS, er det GEUS' målsætning, at du modtager et hurtigt svar. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil du blive orienteret om, hvornår et svar kan forventes.

Hjemmeside

Via GEUS' hjemmeside har du nem adgang til aktuel og relevant information om GEUS og om geologiske data.

Oplysninger om institutionen: Materiale og oplysninger inden for institutionens arbejdsområde: Oplysninger om Klima- og Energiministeriet: Oplysninger om hjemmesiden:

Materiale og oplysninger på hjemmesiden opdateres indenfor max. 10 arbejdsdage (med mindre der f.eks. i lovgivning er fastsat andre konkrete krav). Dette gælder som minimum nyheder, pressemeddelelser, publikationer, lovgivning, bekendtgørelser etc.

I " Bedst på nettets " måling af kvaliteten af hjemmesiderne opnås mindst følgende resultat: 2009 og fremad: 4 netkroner.

Telefonbetjening

Når du ringer til GEUS, modtager du en hurtig og kompetent betjening.

Indgående telefonsamtaler til GEUS omstilles max. 3 gange, før man enten taler med en medarbejder, der kan besvare henvendelsen, får mulighed for at lægge telefonbesked f.eks. om at blive ringet op, eller bliver henvist til en anden institution i ministeriet, såfremt spørgsmålet kun kan besvares af denne.

Den samlede ventetid , før indgående telefonsamtaler kommer i kontakt med den rette medarbejder, kan afgive besked eller bliver henvist til en anden institution i ministeriet, er 1 min. 30 sek. 80% af alle telefonopkald resulterer i aktiv service (dvs. at man får kontakt til medarbejder, mulighed for at lægge telefonbesked eller bliver henvist til relevant institution).

Telefonliste
Omstillingen har telefonnummer: 38142000

Skriftlige henvendelser

Når du skriver eller sender en mail til GEUS, er det GEUS' målsætning, at du modtager et hurtigt svar. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil du blive orienteret om, hvornår et svar kan forventes.

GEUS besvarer forespørgsler og øvrige henvendelser inden for få dage.

Hvor besvarelse ikke kan foreligge inden 4 uger, sender GEUS kvitteringssvar med angivelse af hvornår henvendelsen kan besvares.

Mail-adresser


Hvis du ikke mener, at GEUS opfylder målsætningen , så skrive til os på geus@geus.dk.

GEUS servicemål