Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Naviger op
Log på
> Forsiden > Om GEUS > Fakta om GEUS > eFakturering, EAN nummer GEUS

GEUS' EAN-nummer er 5798000866003

 
Orientering og nyttige link vedr. eFakturering - Når du skal sende en regning til GEUS, skal den påføres et såkaldt EAN lokationsnummer. EAN nummeret er et entydigt nummer, der fungerer som elektronisk adresse på modtageren. Nummeret skal stå på fakturaen, hvad enten den afsendes på papir til et Læs-ind bureau eller i elektronisk form via det offentlige netværk (VANS).

Folketinget har vedtaget, at alle fakturaer der sendes til en offentlig institution skal sendes elektronisk. Det gælder fra 1. februar 2005.

Når du skal sende en regning til GEUS
For at kunne sende en faktura elektronisk, skal den påføres et såkaldt EAN-lokationsnummer. EAN-lokationsnummeret er et entydigt nummer, der fungerer som elektronisk adresse på modtageren. Nummeret skal stå på fakturaen, hvad enten den afsendes på papir til et Læs-ind bureau, ved hjælp af en Tast Ind-hjemmeside eller i elektronisk form via VANS

Udover EAN-nummeret skal e-fakturaen indeholde angivelse af GEUS' referenceperson og/eller ordrenummer. Dertil kommer de normale krav til fakturaer, som fremgår af momsbekendtgørelsen.

GEUS' EAN-nummer er 5798000866003 -  GEUS' CVR-nummer/SE-nummer er 55145016

Bemærk at , e-fakturaer ikke skal sendes til GEUS' almindelige mail-adresse.

Du skal være opmærksom på, at eventuelle serviceoplysninger og bilag som hidtil er fremsendt sammen med papirregningen fremover skal fremsendes særskilt.

Hvis du ikke selv kan indlæse fremsende elektroniske faktuarer kan du benytte et indlæsningsbureau som koder udvalgte oplysninger fra regninger på papir til at gå ind i de elektroniske offentlige økonomisystemer. For visse virksomheder er denne service gratis.

Læs mere om eFakturering på  http://www.oes.dk/Regnskab/Elektronisk-fakturering.aspx (Økonomistyrelsen)

eFakturering, EAN nummer GEUS